

- А, тя какво прави?
- Цепи дърва.

-Няма го.
-Къде е?
-Бият го сега...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Соденият хляб не се надига толкова при печенето, а и обикновено коричката му е дебела, а вътрешността – не твърде пухкава
Този чудесен десерт допълва празничната вечеря
Всеки знае рецептата
Вкусът е впечатляващ, презентацията - още повече
Вижте всеки един детайл по приготвянето й - от тестото до украсата
Taзи peцeптa e тoлĸoвa лecнa, чe щe cтaнe вaш фaвopит зa зимния ceзoн
Тази рецепта е лесна и с прости съставки
Плънката не е сложна, но изисква внимание към детайла